Turktime

Kolpaçino 4'ün kadrosunda bomba isimler! Hep birlikte poz verdiler

Türk sinemasının sevilen komedi serisi Kolpaçino'nun 4. filminin kadrosunda İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç da yer aldı. "Kolpaçino 4"ün kasım ayında vizyona girmesi planlanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Kolpaçino 4'ün kadrosunda bomba isimler! Hep birlikte poz verdiler
Haberler / Magazin
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Komedyen Şafak Sezer'in başrolünde oynadığı "Kolpaçino" serisinin dördüncü filminin çekimleri devam ediyor. Yapımcılığını Polat Yağcı'nın üstlendiği "Kolpaçino 4", Şafak Sezer'in canlandırdığı Özgür karakterinin eski dostlarıyla hesaplaşmasını beyazperdeye taşıyacak. Son filmde İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç da yer aldı.

Şarkıları ve şovlarıyla sanat dünyasına damga vuran İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç filmde kendilerini canlandırdı.

İlk üç filmde yer alan Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Serkan Şengül'ün de kadrosunda olduğu "Kolpaçino 4"ün kasım ayında vizyona girmesi planlanıyor.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime