Turktime

Kılıçdaroğlu'ndan Gaffar Okkan ziyareti

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da terör örgütü Hizbullah tarafından şehit edildiği iddia edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın mezarını ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu'ndan Gaffar Okkan ziyareti
Haberler / Siyaset
25 Mart 2023 Cumartesi 18:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da terör örgütü Hizbullah tarafından şehit edildiği iddia edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın mezarını ziyaret etti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu,  ziyaretine ilişkin Twitter'dan bir paylaşım yaptı.

"İZİN VERMEYECEĞİZ DİYE SÖZ VERDİM"

Kılıçdaroğlu, "Rahmetli Gaffar Okkan’ın mezarına gittim, dua ettim. İzin vermeyeceğiz diye söz verdim. Ailesine de gideceğim. Devlet, bu onurlu polisi, bu güzel kalpli evladıyla da helalleşmek zorunda. Hele şimdi" ifadelerini kullandı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Rahmetli Gaffar Okkan’ın mezarına gittim, dua ettim. İzin vermeyeceğiz diye söz verdim. Ailesine de gideceğim. Devlet, bu onurlu polisi, bu güzel kalpli evladıyla da helalleşmek zorunda. Hele şimdi... <a href="https://t.co/9iOTT04rAD">pic.twitter.com/9iOTT04rAD</a></p>&mdash; Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) <a href="https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1639635621093294080?ref_src=twsrc%5Etfw">March 25, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime