Turktime

Kılıçdaroğlu: Ben AK Parti’nin adamı değilim

Gazeteci Fatih Altaylı’nın, “Beni dövseydi onu affederdim ama kendisini hiç affetmiyorum. Çünkü o AK Parti’nin adamı, vatan haini” sözlerine cevap veren Kemal Kılıçdaroğlu, “Ben AK Parti'nin adamı değilim. Fatih Altaylı benim söylediklerimi acaba kendisi söyleyebiliyor mu?” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu: Ben AK Parti’nin adamı değilim
Haberler / Siyaset
12 Ağustos 2024 Pazartesi 15:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, EKOL TV’de Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, son dönemde Fatih Altaylı’nın çok konuşulan sözleriyle ilgili de konuştu. Altaylı’nın, “Beni dövseydi onu affederdim ama kendisini hiç affetmiyorum. Çünkü o AK Parti’nin adamı, vatan haini” açıklamasına yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Benim söylediklerimi acaba kendisi söyleyebiliyor mu?” sözleriyle Fatih Altaylı’ya seslendi.

“BEN HERKESİ ÇOK İYİ BİLİRİM”

Kılıçdaroğlu, “Bunları söyleyen birisi nasıl AK Parti’nin adamı oluyor? Bunun yanıtını versin önce, sonra ben gereğini söylerim. Benim söylediklerimi acaba kendisi söyleyebiliyor mu? Bu kadar net değil, neden bu kadar net değil? Çünkü Kılıçdaroğlu'na çatmak çok kolay, yazmak çok kolay, hakaret etmek çok kolay. Şunun bunun adamı demek çok kolay. Kemal Kılıçdaroğlu acaba birisinden beş kuruş para aldı mı? Kemal Kılıçdaroğlu acaba kendisi ve evlatlarıyla, çocuklarıyla beraber bu ülkede acaba ne yaptı? Düne kadar hala devam eden, devleti soyan bir organa ben nasıl diyebilirim ki ‘Ben böyleyim. Onlara yardım ediyorum.’ Akıl var mantık var. Ben hiçbir zaman birilerine güzelleme de yapmadım. Doğruysa adama ‘Doğru’ deriz. Yeri geldiği zaman nabza göre şerbet de vermedim. Ben herkesi çok iyi bilirim, herkesi gayet iyi bilirim.” dedi.

ERDOĞAN’LA GÖRÜŞME TEKLİFİ

Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na görüşme teklifi yaptığı iddiasının sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, Erdoğan’dan gelen bir talebin olmadığını ifade ederek, “Ama olursa kabul etmeyeceğimi söyledim. Bu teklif birisi aracılığı ile geldi. Doğru bulmadım ve görüşmeyeceğimi ifade ettim” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime