Turktime

Kemal Kılıçdaroğlu genel başkan olmak için çalışmalara başladı

Bir önceki dönem CHP Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden CHP Genel Başkanı olmak için çalışmalara başladığı iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Kemal Kılıçdaroğlu genel başkan olmak için çalışmalara başladı
Haberler / Siyaset
21 Haziran 2024 Cuma 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partide yeniden liderlik koltuğuna oturmak için çalışmalara başladığını ifade etti.

Başak Şengül'ün tv100'deki programına konuk olan Aktay, verdiği kulis bilgisiyle siyasette yeni bir tartışma konusu açtı. Aktay, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP genel başkanlığı için çalışmalara başladığını ve parti tabanından bu yönde bir talep olduğunu söyledi.

"ÖZGÜR ÖZEL HABERDAR"

Nur Tuğba Aktay, "Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekibiyle beraber CHP’deki kendi heyetinde, parti tabanında, delegeler nezdinde bir talep ve istek olduğu doğrultusunda bilgi geldi. Bu anlamda Kılıçdaroğlu genel başkanlığı adına çalışmalara başladı. Özgür Özel'in de bu durumdan haberdar olduğu, bu sıkışmışlıktan dolayı farklı farklı, plansız, programsız çıkışlar açıklamalar sıkışmışlığının yansıması" dedi.

SON KURULTAY'DA KAYBETMİŞTİ

Kemal Kılıçdaroğlu 4-5 Kasım 2023'te yapılan CHP Kurultay'ında Genel Başkanlık görevini 812 oy alan Özgür Özel'e devretmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime