Turktime

Karaismailoğlu: Gemileri almamız gerek!

Ukrayna Büyükelçisi ile görüştüğünü belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ukrayna’nın Karadeniz’deki sahilinde bekleyen 22 tane gemimiz var. Ukrayna Büyükelçisi ile istişare yaptık. O gemileri oradan almamız gerekiyor." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Karaismailoğlu: Gemileri almamız gerek!
Haberler / Ekonomi
15 Nisan 2022 Cuma 12:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karadeniz'de İstanbul yakınlarında bulunan mayınlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, "Mayınların bu kadar kısa sürede İstanbul yakınlarına kadar gelmesi mümkün değil." dedi.

Bakan Karaismailoğlu, "Her iki tarafta farklı şeyler söylüyor ama o mayınların bu kadar kısa sürede İstanbul yakınlarına kadar gelmesi mümkün değil çünkü Ukrayna’daki mayınların serbest bırakılması bize garip geliyor. O yüzden sürekli mayın tarama gemileri dolaşıyor. Tabi bu da bir endişe yaratıyor." ifadelerini kullandı.

BEKLEYEN 22 GEMİMİZ VAR

Bakan Karaismailoğlu açıklamasının devamında "Ukrayna’nın Karadeniz’deki sahilinde bekleyen 22 tane gemimiz var. Ukrayna Büyükelçisi ile istişare yaptık. O gemileri oradan almamız gerekiyor. Başlarda 200’ün üzerinde mürettebat vardı. Bunların bir kısmını tahliye ettik. Şimdi 90 tane daha mürettebat var ama onlar tahliye talebinde bulunmadılar." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime