Turktime

Kadirov'un paylaşımına tepki: Ukraynalı savaş esirine işkence

Çeçen lider Kadirov'un son paylaşımı gündem oldu. Söz konusu görüntülerde Kadirov'un oğlu Adem'in Ukraynalı bir savaş esirini tekme ve tokat darp ettiği görülüyor.
ABONE OL
Abone Ol
Kadirov'un paylaşımına tepki: Ukraynalı savaş esirine işkence
Haberler / Dünya
26 Eylül 2023 Salı 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

24 Şubat 2022’de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin öncülüğünde patlak veren Ukrayna işgalinde Rus tarafının kritik isimlerinden biri haline gelen Çeçen lider Ramzan Kadirov’un Telegram üzerinden yaptığı paylaşım gündem oldu.

Rusya’da çok yaygın olarak kullanılan sosyal medya platformunda yayınlanan videoda kamuflaj kıyafetli birinin Ukraynalı bir savaş esirini tekme-tokat darp ettiği görülüyor. Kadirov paylaşımında, kamuflaj kıyafetli kişinin oğlu Adem olduğunu belirtti. Kadirov bu görüntünün kendisini çok gururlu hissettiğini de dile getirdi.

" ADEM ONU DÖVDÜ VE DOĞRU ŞEYİ YAPTI"

14 çocuğu olan Kadirov, “Adem onu dövdü ve doğru şeyi yaptı. Abartmıyorum, evet Adem’in yaptıklarıyla gurur duyuyorum” ifadesini kullandı. Kadirov’un darp ettiği Ukraynalının ise 19 yaşındaki Nikita Zhuravel olduğu belirtildi. Zhuravel’in Kuran’ı Kerim’i yaktığı iddia edildi.

Bu ayın başında rahatsızlandığı ve komada kaldığına dair iddialar ortaya atılan Kadirov bu iddiaları yalanlamıştı. İngiliz medyası, Kadirov’un sosyal medya hesaplarının yönetiminin başka yetkililere geçtiğini iddia ederek Kadirov’un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu öne sürdü. Batı medyası da Kadirov’un paylaştığı görüntüleri eleştirdi.

 

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime