Turktime

Jose Mourinho'dan eleştirilere yanıt geldi

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham'ın menajeri Jose Mourinho, bir diğer Londra temsilcisi West Ham United ile 3-3 berabere kaldıkları maçta eski takımına geri dönen Gareth Bale'i oyuna geç dahil etmesi nedeniyle eleştirilerin odağındaydı.
ABONE OL
Abone Ol
Jose Mourinho'dan eleştirilere yanıt geldi
Haberler / Spor
19 Ekim 2020 Pazartesi 12:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Premier Lig'de oynanan karşılaşmada Tottenham ile West Ham 3-3'lük eşitlikle berabere kaldı. 3-0 öne geçtikten sonra oldukça dramatik bir şekilde son 8 dakikada üstünlüğünü yitirerek 1 puana razı olan başkent ekibinde Galli yıldız, 72. dakikada Steven Bergwijn'ın yerine oyuna dahil olmuştu.

MOURİNHO CEVAP VERDİ
Karşılaşmanın ardından kendisine yöneltilen soru üzerine Bale tercihi ile ilgili açıklamalarda bulunan Portekizli çalıştırıcı, "Bana kalırsa onu ilk 11'de başlatmamak doğru bir tercihti; kulüpte kendisini bekleyen ve istediği zaman oturabileceği şık bir koltuk olmadığını gösteren bir tercih. Bu, takımdaki herkese forma için savaşmaları gerektiği yönünde bir mesajdı." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime