Turktime

İtalyan basınından Galatasaray iddiası

Galatasaray, Inter’in 32 yaşındaki yıldız orta sahası Radja Nainggolan ile ilgileniyor. İtalya basını, Belçikalı futbolcuyla Cim Bom’un ilgilendiğini ancak Inter’in oyuncusunu kiralamaktan ziyade bonservisiyle veya zorunlu satın alma şeklinde gönderebileceğini belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
İtalyan basınından Galatasaray iddiası
Haberler / Spor
7 Eylül 2020 Pazartesi 09:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnter’in 32 yaşındaki yıldız orta sahası Radja Nainggolan, Galatasaray’a yazıldı. İtalya basını, Belçikalı futbolcuyla Cim Bom’un ilgilendiğini ancak İnter’in oyuncusunu kiralamaktan ziyade bonservisiyle veya zorunlu satın alma şeklinde gönderebileceğini belirtti. Eşi kanser tedavisi gördüğü için İtalya’dan ayrılmayan ve geçen sezon 1 milyon Euro’nun altında bir ücrete Cagliari’de kiralık oynayan Nainggolan’ın, İnter’deki maaşı ise 4 milyon Euro’yu buluyor. Galatasaray tecrübeli orta saha ile ücret konusunda anlaşsa bile eşinin sağlık durumu bu transferde kilit rol oynayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime