Turktime

İtalya'dan veto! Kafes dövüşünde yer anlaşmazlığı

Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasında yapılması planlanan kafes dövüşünün İtalya başkenti Roma’da bulunan Kolezyum’da yapılmasına ilişkin talebin reddedildi.
ABONE OL
Abone Ol
İtalya'dan veto! Kafes dövüşünde yer anlaşmazlığı
Haberler / Dünya
12 Ağustos 2023 Cumartesi 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son günlerde sosyal medya gündeminde yer eden milyarder girişimci Elon Musk ile Facebook’un çatı şirketi Meta’nın patronu Mark Zuckerberg arasında yapılması planlanan kafes dövüşünün İtalya başkenti Roma’da bulunan Kolezyum’da yapılmasına ilişkin talebin reddedildiği kaydedildi.

KOLEZYUM ANLAŞMAZLIĞI

Konuya ilişkin açıklama yapan İtalya Kültür Bakanı Gennaro Sangiuliano, maçın sahnelenebileceği "alanlara tamamen saygı duyarak" düzenlenmesini tartıştığını, ancak Roma'da yapılmayacağını söyleyerek "Elon Musk ile uzun ve dostça bir telefon görüşmesi yaptım. Antik Roma tarihine duyulan ortak tutkudan bahsettik. Tarihi alanlara tam saygı duyarak büyük bir yardım ve tarihi çağrışım etkinliğinin nasıl düzenleneceğini tartışıyoruz. Roma'da yapılmayacak" şeklinde konuştu.

Musk ise, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve Kültür Bakanı ile konuştuğunu ve “destansı bir yer üzerinde anlaştığını” söyledi.

Kafes dövüşü şirketi Ultimate Fighting Championship'in başında bulunan Dana White, iki milyarder arasındaki dövüşü Kolezyum’da gerçekleştirmek hakkında kültür Bakanlığı’yla konuştuğunu söylemişti.

AMELİYAT SORUNU

Elon Musk’ın, 44 milyar dolara satın aldığı Twitter’da tartışmalı değişikliklere imza atmasının ardından Threads uygulamasını başlatan Zuckerberg arasındaki söz düelloları sürerken, Musk, geçtiğimiz hafta, kafes dövüşünün biraz ertelenebileceğini bildirmişti. Musk, sırt ve boynunda ağrı olduğunu ve ameliyat gerekebileceğini kaydetmişti.

Zuckerberg, Elon Musk'ın kafes dövüşü teklifini kabul etti Zuckerberg, Elon Musk'ın kafes dövüşü teklifini kabul etti

Zuckerberg ise, dövüş için 26 Ağustos'u önerdiğini açıkladığında, kafes dövüşü konusunda "nefesini tutmadığını" belirtmişti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime