Turktime

İşte en zengin süper kahramanlar!

İngiltere'de bir banka, DC ve Marvel’ın en zengin süper kahramanlarının yıllık gelirlerini tahmin eden bir rapor yayınladı.
ABONE OL
Abone Ol
İşte en zengin süper kahramanlar!
Haberler / Kültür
9 Kasım 2020 Pazartesi 15:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper kahraman evreninde Batman ve Iron Man zeka ve hırsıyla öne çıkan süper kahramanlardan olsa da pek çok hayran her ikisine avantaj sağlayan şeyin ebeveynlerinden devraldıkları miras olduğunu biliyor. 

Independert Türkçe'nin Movieweb'den aktardığı habere göre Birleşik Krallık’taki Vanquis Bank, Marvel ve DC’nin en zengin süper kahramanlarının yıllık gelirlerini tahmin eden bir rapor yayımladı. Banka, hesaplamada kullandıkları yöntemi de açıkladı.

Banka, "Süper kahramanların gelirlerini hesaplamak için, bulundukları şehirde listelenen meslekleri için ortalama maaşı aldık. Kurgusal konumlara (örneğin Gotham Şehri) dayanan karakterler için, bu konumun dayandığı gerçek dünyadaki şehirdeki ortalama maaşı baz aldık" ifadelerini kullandı. Vanquis Bank ayrıca güncel kur oranlarını kullandığını söyledi.

EN ZENGİNİ BATMAN VE IRON MAN

Elde edilen verilere göre Batman olarak bilinen Bruce Wayne, yılda en çok kazanç elde eden süper kahraman. Wayne Enterprises’ın CEO’su Bruce Wayne yılda yaklaşık 990 bin dolar kazanıyor. 

Öte yandan Iron Man olarak bilinen Tony Stark’ın ise yılda 920 bin dolar kazandığı hesaplandı. 

Listenin üçüncü sırasında Green Arrow olarak da bilinen Oliver Queen yer alıyor. Queen Consolidated’in CEO’su yılda 895 bin dolar kazanıyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime