Turktime

İşte Çağatay Ulusoy'un sevgilisi

Duygu Sarışın ile ayrıldıktan sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelmeye başlayan oyuncu Çağatay Ulusoy'un yeni aşka yelken açtığı iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
İşte Çağatay Ulusoy'un sevgilisi
Haberler / Magazin
24 Haziran 2024 Pazartesi 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İçerde dizisinde birlikte rol alan oyuncular Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın, uzun bir süre aşk yaşamış ikilinin evlenmesi beklenirken ayrılık haberi gelmişti.

Gözlerden uzak olmaya çalışan yakışıklı oyuncu son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Ekranlara uzun süre sonra dönen ve Kübra dizisiyle de adından söz ettiren Ulusoy şu sıralar tatilde.

KIZ ARKADAŞINI YOLCU EDİP OTELE GİTTİ
Çağatay Ulusoy yeni sevgilisiyle Bodrum-Cennet koyunda bir teknede görüntülendi. Aramızda Kalmasın'da yer alan habere göre; yakışıklı oyuncu yalnız değildi yeni sevgilisiyle teknede birlikte kaldılar.


Ulusoy, sabah saatlerinde kız arkadaşını yolcu etti ve kendisi de otele geçti. Kameralardan kaçmak için ıssız koylarda vakit geçiren taze çift ne yapsa olmadı ve kameralara yakalandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime