Turktime

İstanbul için sağanak uyarısı!

Meteoroloji, yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul'un batısı ve boğaz çevresinde yerel kuvvetli sağanak beklendiğini açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
İstanbul için sağanak uyarısı!
Haberler / Güncel
27 Eylül 2023 Çarşamba 18:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara Bölgesi'nde yarın görülecek gök gürültülü sağanak, sabah saatlerinden itibaren İstanbul'un batısı ve boğaz çevresinde yerel kuvvetli olacak.

Vatandaşların, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

AKOM'DAN UYARI

İBB Afet Koordinasyon Merkezi Şube Müdürlüğü'nden (AKOM) yapılan açıklamada, gece saatlerinden sonra Anadolu Yakası ağırlıklı olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin yaşanacağının tahmin edildiği aktarıldı.

Kentte, hafta boyunca çoğunlukla bulutlu bir gökyüzünün hakim olması, aralıklarla sağanak ve gök gürltülü sağanak geçişlerinin yaşanması öngörülüyor.

Hava sıcaklıklarının 10 Ekim'e kadar mevsim normalleri civarında veya 1 ila 3 derece altında seyretmesi bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Misafir
 28 Eylül 2023 Perşembe 08:24
Alphan İnan.Aman dikkat arkadaşlar.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime