Turktime

İstanbul'da taksi bulamayan Sergio Agüero'ya Gökhan Gönül'den büyük jest!

Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a gelen Sergio Agüero, Arnavutköy'de taksi bulamadı. Aynı bölgede bulunan Gökhan Gönül, Agüero'ya "Taksi bulmanız çok zor. Sizi kendi aracımla gönderebilirim" diyerek aracını iki arkadaşa tahsis etti.
ABONE OL
Abone Ol
İstanbul'da taksi bulamayan Sergio Agüero'ya Gökhan Gönül'den büyük jest!
Haberler / Spor
10 Haziran 2023 Cumartesi 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aralık 2021'de gözyaşları içerisinde futbolu bıraktığını açıklayan Sergio Aguero, 10 yıl formasını giydiği Premier Lig devi Manchester City ile İtalyan ekibi Inter'in karşı karşıya geleceği UEFA Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için Türkiye'ye geldi.

Boğaz'a karşı yemeğe çıkmak isteyen eski futbolcu, soluğu Arnavutköy'deki Sur Balık'da aldı.

YARIM SAAT TAKSİ BEKLEDİ

Akşam saatlerinde mekana bir arkadaşı ile birlikte gelen Aguero, gece yarısına doğru mekandan ayrılmak isterken taksi bulmakta zorlandı.

GÖKHAN GÖNÜL'DEN 20 MİLYON TL'LİK JEST

Mekan kapısında yaklaşık yarım taksi bekleyen 35 yaşındaki Arjantinli futbol efsanesinin imdadına eski milli futbolcu Gökhan Gönül yetişti.

Arnavutköy'de Aguero'nun yemek yediği restoranın karşısında bir mekana sahip olan Gönül, ünlü ismin orada olduğunu öğrenince yanına giderek, "Taksi bulmanız çok zor. Kendi aracımla sizi gönderebilirim" dedi.

Gökhan Gönül, geçtiğimiz haftalarda aldığı 20 milyon TL değerindeki lüks aracı ile Sergio Aguero'yu konakladığı otele bıraktırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime