Turktime

İstanbul Modern'e ziyaret 1 milyonu aştı

Pandemi süresince dijital platformlarında da sergi ve etkinliklerini sürdüren İstanbul Modern Müzesi'nin dijital platformlarında, sanatla buluşanların sayısı 1 milyonu aştı.
ABONE OL
Abone Ol
İstanbul Modern'e ziyaret 1 milyonu aştı
Haberler / Kültür
29 Mart 2021 Pazartesi 14:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Modern'den yapılan açıklamaya göre, müze her yaştan izleyiciler için dijital sergiler, sanat yapıtı çözümlemeleri, sanal sergi turları, film gösterimleri, sanatçılarla söyleşiler gibi pek çok içeriği erişime sunmaya devam ediyor.

 Dijital sergiler, sanal turlar, dijital arşiv, küratör yapıt anlatım videoları gibi pek çok içeriği dijital platformları üzerinden erişime sunan İstanbul Modern, sinema, eğitim ve üyelik faaliyetlerini de çevrimiçine taşıdı.

500'DEN FAZLA ATÖLYE PROGRAMI

Salgın kısıtlamalarına hızla uyum sağlayarak 28 Mart 2020 itibariyle çevrimiçi faaliyetlere başlayan İstanbul Modern Eğitim ve Sosyal Projeler bölümü yüzde 80'i devlet okullarındaki çocuklara yönelik olmak üzere 500'ü aşkın eğitim programını uyguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime