Turktime

İsrail'den Gazze’ye saldırı! En az 14 ölü

İsrail, Gazze'deki sivilleri yine hedef aldı. Bani Suheyla şehrinde bulunan bir eve yönelik hava saldırısında en az 10 kişinin hayatını kaybetti.
ABONE OL
Abone Ol
İsrail'den Gazze’ye saldırı! En az 14 ölü
Haberler / Dünya
15 Ekim 2024 Salı 10:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İsrail, Gazze'de sivilleri hedef almaya devam ediyor. İsrail'in Gazze’de 2 ayrı bölgeye hava saldırısı düzenlemesi sonucu en az 14 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi.

Yerel yetkililerden edinilen bilgilere göre, Gazze Şeridi’ndeki Bani Suheyla şehrinde bulunan bir eve yönelik hava saldırısında en az 10 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Nuseyrat Mülteci Kampı’ndaki bir binayı hedef alan hava saldırısında ise en az 4 kişinin öldüğü belirtildi. İki saldırıda da çok sayıda kişinin yaralandığı açıklandı.

ÖLÜ SAYISI 42 BİNİ AŞMIŞTI
İsrail 7 Ekim 2023’ten bu yana devam eden saldırılarında defalarca kez Filistinli sivilleri hedef almıştı. Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan son açıklamada, İsrail saldırılarında yaşamını yitirenlerin sayısının 42 bin 289’a, yaralı sayısının da 98 bin 684’e yükseldiği bildirilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime