Turktime

İsmail Kartal, kadro mühendisliğine odaklandı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig ve Avrupa Konferans Ligi için ayrı ayrı kadro planlaması yapıyor.
ABONE OL
Abone Ol
İsmail Kartal, kadro mühendisliğine odaklandı
Haberler / Spor
8 Eylül 2023 Cuma 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig için ideal 11'ini oluşturan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Avrupa macerası için de takımını şekillendirdi. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; teknik direktör Kartal, kadroyu 3 günde bir maç oynayacaklarını hesap ederek oluşturdu.

Edin Dzeko'yu ana hedef olan Süper Lig'de değerlendirmek isteyen Kartal, yıldız forveti Konferans Ligi'nde fazla yormayacak.

Deneyimli çalıştırıcı, Livakovic transferine rağmen, form grafiği yüksek olan İrfan Can Eğribayat'a da kulübeye hapsetmemek adına zaman zaman görev vermeyi düşünüyor.

Özellikle çok efor sarf eden Ferdi Kadıoğlu ve Dusan Tadic'i güçten düşmemeleri için bazı maçlarda dinlendirmeyi planlayan tecrübeli hoca; Serdar Aziz, Oosterwolde, Crespo, Zajc, Kent, Batshuayi, King ve Cengiz gibi isimleri özellikle Avrupa'da kullanmanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi gruplarında fazla zorlu olmayan Ludogorets (Bulgaristan), Spartak Trnava (Slovakya) ve Nordsjaelland (Danimarka) ile eşleşmesi İsmail Kartal'ın planını uygulamasında elini güçlendiriyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime