Turktime

İşgalci İsraillilerin Batı Şeria'daki baskınında 6 Filistinli yaralandı

Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin, işgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus kentine düzenlediği baskında 4'ü gerçek mermiyle olmak üzere 6 Filistinli yaralandı.
ABONE OL
Abone Ol
İşgalci İsraillilerin Batı Şeria'daki baskınında 6 Filistinli yaralandı
Haberler / Dünya
9 Haziran 2024 Pazar 18:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, Filistin topraklarını gasp eden İsrailliler, askerlerin korumasında Nablus'a bağlı Urif kasabasında bir eve saldırdı ve bir aracı ateşe verdi. Kasaba halkının karşılık vermesi üzerine İsrail güçleri Filistinlilere ateş açarak karşılık verdi.

Filistin Kızılayından yapılan yazılı açıklamaya göre, söz konusu çatışmada, 4'ü gerçek mermi, 1'i şarapnel diğeri ise taşla olmak üzere 6 Filistinli yaralandı.

İsrail güçleri ayrıca, yaralılardan birini Rafidia Hastanesi'ne nakletmeye çalışan Kızılay'a bağlı bir ambulansı Nablus'un güneybatısındaki bir askeri kontrol noktasında alıkoydu.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırı başlattığı 7 Ekim 2023'ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılarda artış yaşanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime