Turktime

İş Sanat'ta Sabahattin Ali dinletisi

İş Sanat’ın gelenekselleşmiş dinletilerinin yeni konuğu Sabahattin Ali hikayeleri oluyor. Sabahattin Ali’nin unutulmaz hikâyelerinin yer aldığı 'Gece Kapladı Her Yeri' dinletisi Tilbe Saran, Metin Belgin, Bülent Emin Yarar ve Hakan Gerçek tarafından seslendirilecek.
ABONE OL
Abone Ol
İş Sanat'ta Sabahattin Ali dinletisi
Haberler / Kültür
14 Nisan 2021 Çarşamba 12:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Atilla Birkiye tarafından hazırlanan, Serdar Yalçın’ın müzik yönetmenliğini üstlendiği ve Mehmet Birkiye’nin sahneye uyarladığı, Sabahattin Ali’nin unutulmaz hikayelerinin yer aldığı 'Gece Kapladı Her Yeri' dinletisi Tilbe Saran, Metin Belgin, Bülent Emin Yarar ve Hakan Gerçek tarafından seslendirilecek. 

Edebiyatımızın usta kalemi Sabahattin Ali’nin üç hikayesi Gece Kapladı Her Yeri başlığı altında sahnelenecek. Dinletide yazarın çaresizlik, hüzün ve sevgi temalarını işlediği Hanende Melek, bir aşk hikayesi olan Gramofon Avrat ile halk öyküsü Hasan Boğuldu hikayeleri yer alıyor. 

İş Kuleleri salonunda seyircisiz kaydedilen dinletinin ilk gösterimi 19 Nisan saat 20.30’da yapılacak ve sezon boyunca İş Sanat’ın YouTube kanalı ve internet sitesinden izlenebilecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime