Turktime

İran’dan nükleer anlaşma mesajı!

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, 29 Kasım’da Viyana’da yeniden başlayacak nükleer anlaşmaya dönüş müzakerelerine yönelik, “Tüm hazırlıklarımız iyi bir anlaşmaya varma yönünde” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
İran’dan nükleer anlaşma mesajı!
Haberler / Dünya
27 Kasım 2021 Cumartesi 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, 29 Kasım'da Avusturya’nın başkenti Viyana'da yeniden başlayacak nükleer müzakerelere ilişkin konuştu. Abdullahiyan, Viyana müzakerelerinde ciddi olduklarını belirterek, “Tüm hazırlıklarımız iyi bir anlaşmaya varma yönünde. Umut ediyorum Viyana görüşmelerinde ileriye dönük başarılı ve sağlam adımlar atabiliriz” ifadesini kullandı.

‘KARŞI TARAF DA UYMALI’

Nükleer anlaşma ve Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) ile iş birliğinin İran için önemli olduğunu ifade eden Abdullahiyan, “Önümüzdeki günlerde Viyana görüşmelerine başlayacağız. Hem bölge ülkeleri hem de Avrupa ülkeleri ile önemli temaslarımız oldu. Tüm çabamız iyi bir anlaşmaya varma yönünde. Elbette bunun için karşı tarafın da tüm taahhütlerine uyması gerekiyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime