Turktime

İngiltere'de Prens Charles krizi büyüyor!

İngiltere'de Prens Charles'ın hayır işlerinde faaliyet gösteren Prens Vakfı yolsuzluk iddialarının hedefinde. Olayın detayları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
İngiltere'de Prens Charles krizi büyüyor!
Haberler / Dünya
13 Kasım 2021 Cumartesi 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İngiliz Kraliyet ailesi son yıllarda yaşadıkları skandallarla dünya kamuoyunun gündeminden düşmüyor. Bunlar arasına son olarak Galler Prensi Charles adına kurulan ve hayır işleri yapılan Prens Vakfı hakkındaki yolsuzluk iddiaları eklendi.

PAY ALDIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

Bazı aracıların, Prens Charles ile buluşma ve yemek ayarlama karşılığında bağışçılardan pay aldığı öne sürülürken, iddialar bununla da sınırlı kalmadı. Prens Charles’ın en yakın danışmanlarından Michael Fawcett’ın, vakıftaki pozisyonunu kullanarak Suudi bir iş insanına bağış karşılığı vatandaşlık teklif ettiği ortaya çıktı.

İddiaların İngiliz kamuoyunda büyük tepki çekmesinin ardından, vakıf konuyla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu. Fawcett, söz konusu iddiaların ardından vakıftaki görevinden istifa etti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime