Turktime

İlk Müslüman süper kahraman geliyor

Marvel'ın ilk Müslüman süper kahramanı olan Ms. Marvel, dizi olarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
İlk Müslüman süper kahraman geliyor
Haberler / Kültür
2 Ekim 2020 Cuma 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Marvel, ilk Müslüman süper kahraman dizisi için başrolünü seçti. Disney + kanalı için çekilecek dizide, süper kahraman Ms. Marvel’a dönüşen Kamala Khan karakterini 18 yaşındaki Iman Vellani canlandıracak. Marvel yetkilileri, daha sonra çekilecek filmlerde de Vellani’nin rol almasını planlıyor.

Şekil değiştirme güçlerine sahip, 16 yaşındaki Pakistan asıllı bir Amerikalı olan Ms. Marvel karakteri, Marvel'ın çizgi romanındaki ilk Müslüman karakteriydi. New Jersey’de muhafazakar ailesiyle birlikte yaşayan Pakistan asıllı bir genç olan Kamela Kahn, dizide esneme ve şekil değiştirme yeteneklerini kullanarak kahraman olma yolunda ilk adımlarını atacak.

Karaktere hayat verecek olan Vellani de Kanada’da yaşayan Pakistanlı bir göçmen ailenin kızı. Genç oyuncu, rolü almasıyla ilgili olarak Instagram hesabında, “Dilim tutuldu ve çok heyecanlıyım. Bana şans dileyin” yorumunu yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime