Turktime

İkinci el satışlarında artış!

Türkiye'de ikinci el otomobillere olan ilgi Ekim ayında, Eylül ayına göre artış gösterdi. Ekim ayında satışlar yüzde 22 oranında arttı.
ABONE OL
Abone Ol
İkinci el satışlarında artış!
Haberler / Ekonomi
6 Kasım 2021 Cumartesi 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sahibinden.com'un aylık düzenli olarak yaptığı araştırma sonucunda Ekim ayında genç otomobillerin satışında artış olduğu gözlemlendi. 

Ekim ayında 0-3 ile 4-6 yaş aralığındaki otomobillerin satış payı Eylül ayına göre yükseldi. Ekim ayında en çok ilan verilen kategori Eylül'de olduğu gibi otomobil olurken, karavan ilanlarındaki artışın geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 77 oranında gerçekleştiği dikkat çekiyor.

EN ÇOK İLANA ÇIKAN YİNE CLİO

En çok ilana çıkan marka ve modeller sıralamasında birinciliği Renault Clio kimseye kaptırmazken, ikinciliği Volkswagen Passat aldı. 

Üçüncü sırada ise Opel Astra ve sırasıyla Renault Megane ile Ford Focus ilk beşi tamamlayan modeller oldu. Ekim ayında en çok ilan verilen SUV ise Nissan olarak açıklandı.

Kaynak / Motor1 - Mert Gökhan

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime