Turktime

İYİ Parti'nin kampına o milletvekilleri katılmadı

İYİ Parti'de çalkantılı süreç yaşanmaya devam ediyor. Partinin Afyonkarahisar'da yaptığı özeleştiri kampına, 6 milletvekilinin katılmadığı aktarıldı. İşte o milletvekilleri...
ABONE OL
Abone Ol
İYİ Parti'nin kampına o milletvekilleri katılmadı
Haberler / Siyaset
15 Temmuz 2024 Pazartesi 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu liderliğindeki ilk büyük kapsamlı değerlendirme toplantısını 13-14 Temmuz'da Afyonkarahisar'da yaptı.

Milletvekilleri ile Genel İdare Kurulu üyeleri ve Merkez Disiplin Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda dikkat çeken değerlendirmeler yer aldı.

6 İSİM YER ALMADI

BBC Türkçe'den Ayşe Sayın'ın verdiği kulis bilgilerine göre, 6 milletvekili özeleştiri kampına katılmadı.

Kulis bilgilerine göre, parti yöneticilerinden olan Ayyüce Türkeş, yurt dışında olduğu için toplantıya gelmedi. Ayrıca evlilik hazırlığında olan Ümit Özlale ve rahatsızlığı bulunan İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir de toplantıya katılmadı.

MAZERET BİLDİRMEDİ

Öte yandan eski genel başkan Meral Akşener'e yakınlığıyla bilinen Nimet Özdemir, mazeret bildirmeden kampa katılmayan tek isim oldu.

Ayrıca kampa katılmayan isimler arasında İstanbul Milletvekili Ahmet Ersagun Yücel, Konya Milletvekili Ünal Karaman ve Burak Akburak da vardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime