Turktime

Herkes güzel ve etkili konuşabilir

“Herkes güzel ve etkili konuşabilir” kitabının yazarı Tuğba Dalkılıç, “Güzel konuşan ve kendini dinletebilen birinin etkileyemeyeceği kimse yoktur”diyor ve herkesin güzel ve etkili konuşabilmesinin yolunu açan önemli tüyoları kitabında bir bir sıralıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Herkes güzel ve etkili konuşabilir
Haberler / Kültür
4 Eylül 2019 Çarşamba 18:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş


“Herkes birbirini etkilemek, ikna etmek ve kendini dinletebilmek istiyor. Ancak yöntemin ne olacağına dair fikri olan çok az sayıda kişi var. 

Güzel ve etkili konuşma ile iş yaşamında başarı ve saygınlık, özel yaşamda ise mutluluk ve sevgi kazanırız.
Sesimiz ve sözümüzle büyülemek istiyorsak ihtiyacımız olan şey yetenek değildir. Herkes etkili ve güzel konuşabilir, yeter ki isteyelim, öğrenelim ve çalışalım…


Bu kitapla bitlikte çıktığımız yolculukta sesimizin renklerini tanıyacağız, söz dağarcığımızı zenginleştirip güzel cümleler kuracağız, beden dilimizle de anlatmayı öğrenerek etki alanımızı genişleteceğiz. Kendimizde yeni bir kimlik inşa edeceğiz.”
Kısa bir süre önce d&r ve tüm kitapçılarda satışa sunulan “Herkes Güzel ve Etkili Konuşabilir” adlı kitap şimdiden okuyucuların beğenisini kazanmış görünüyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Talat Atilla
 4 Eylül 2019 Çarşamba 19:13
Tebrik ederim. Müthiş bir kitap.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime