Turktime

Hazal Kaya isyan etti! Lütfen kadınlara şunu demeyin

Yaklaşık altı ay önce ikinci kez anne olan Hazal Kaya, "'Doğum kilolarını çabuk vermişsiniz' şeklinde tepkiler oluyor, lütfen kadınlara şunu demeyin" ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Hazal Kaya isyan etti! Lütfen kadınlara şunu demeyin
Haberler / Magazin
9 Ağustos 2023 Çarşamba 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü oyuncu Hazal Kaya ve meslektaşı Selahattin Paşalı, önceki gün yakın arkadaşları Melike Şahin'in Harbiye'deki konserini dinlemeye gittiler. Konser öncesi muhabirlerle konuşan Kaya, şu ifadeleri kullandı:

"HERKES İSTEDİĞİ GİBİ GÖRÜNEBİLİR"

Yaklaşık altı ay önce ikinci kez anne olan Kaya, "'Doğum kilolarını çabuk vermişsiniz' şeklinde tepkiler oluyor, lütfen kadınlara şunu demeyin. Herkes istediği gibi görünebilir. Ben biraz da proje için zayıflamaya özen gösterdim yoksa inanın umurumda bile olmazdı kilo almak" şeklinde konuştu.

Oyuncu, muhabirlerin Disney'in dijital yayın platformu Disney Plus'ta yayınlanacağı duyurulan Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının konu edildiği diziyi 'Ermeni lobisinin baskıları' ile yayından kaldırdığı iddialarına ilişkin gelen sorulara ise şöyle yanıt verdi:

"Konuya yorum yapacak kadar bilgim yok, olsaydı söylerdim. Bilmiyorum. Proje çekilirken çok heyecanlanmıştık, yakın arkadaşlarımız oynadı, ben izlemek istiyorum. Nerede, nasıl yayınlandığıyla çok ilgilenmiyorum."

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime