Turktime

Havalimanında rüşvet operasyonu

Çardak Havalimanındaki rüşvet iddiaları üzerine, cumhuriyet savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Rüşvet aldıkları iddia edilen 1 polis memuru ve 1 gümrük muhafaza memuru ile 2 İranlı tercüman tutuklandı.
ABONE OL
Abone Ol
Havalimanında rüşvet operasyonu
Haberler / Güncel
8 Ağustos 2023 Salı 15:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Edinilen bilgiye göre; Çardak Havalimanındaki rüşvet iddiaları üzerine, cumhuriyet savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma çerçevesinde düzenlenen operasyonda rüşvet iddialarına adı karışan polis memuru A.B. ve gümrük muhafaza memuru M.B. ile İranlı tercüman M.A. ve M.K. gözaltına alındı. 

İfade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerin tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklanan kamu görevlilerinin Çardak Havalimanı Dış Hatlar Terminalini kullanan ve vizeleri dolan İranlı yolculardan rüşvet aldıkları, yasa dışı yollardan kaçak alkol ve tarihi eser geçişi suçlarına karıştıkları öne sürüldü. 

Tutuklanan İranlı tercümanların da ifadelerinde, kendilerini polis memuru A.B.’nin rüşvet almaları konusunda teşvik ettiğini söyledikleri ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime