Turktime

Harbiye'de Kenan Doğulu rüzgarı

Kenan Doğulu, Kerki Solfej’in organizasyonuyla Harbiye'nin ilham veren atmosferinde sahne alarak sevenlerine duygu ve özlem dolu bir konser yaşattı.
ABONE OL
Abone Ol
Harbiye'de Kenan Doğulu rüzgarı
Haberler / Kültür
22 Ağustos 2020 Cumartesi 00:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Her yaz soluksuz konser maratonlarına çıkan Doğulu, bu yazın ilk Harbiye konserini gerçekleştirdi. Sevenleriyle Harbiye’de özlem gideren Doğulu, unutulmayacak bir konsere imza attı. Covid-19 nedeniyle sosyal mesafeye uygun bir şekilde gerçekleştirilen konserde, dinleyiciler eğlence ve dans dolu bir gece yaşadı.

DUYGU SOYLU VE CEM PİLEVNELİ SÜPRİZİ

Kenan Doğulu’nun yapımcılığını üstlendiği, güçlü sesi ve kendine özgü yorumuyla müzik dünyasının en kuvvetli isimlerinden biri olmaya aday olan Duygu Soylu ve bu zamana kadar kendine özgü modern pop yorumuyla sevilerek dinlenen besteci, yorumcu ve aranjör Cem Pilevneli Doğulu’nun davetiyle sahneye çıktı. Duygu Soylu, “Kara Elmas” albümünden ‘Oldu Olacak’ ve ‘Dediydin’ şarkıları seslendirirken Cem Pilevneli “Petek Pansiyon” albümünden ‘Belki Değer Belki Değmez’ parçasını seslendirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime