Turktime

Hande Yener yine adından söz ettirdi!

Tercih ettiği cesur sahne kostümleriyle sık sık adından söz ettiren ünlü popçu Hande Yener, önceki akşam Kıbrıs’ta sahneye çıktı. Hande Yener'in yeni imajı çok beğenildi
ABONE OL
Abone Ol
Hande Yener yine adından söz ettirdi!
Haberler / Magazin
23 Ocak 2023 Pazartesi 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hande Yener önceki akşam Kıbrıs’ta bulunan bir otelde sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen şarkıcı, yeni çıkardığı “Benden Bir Tane Daha Yok” hakkında konuştu: “Yeni şarkıyla ilk defa sahnedeyim.

Motivasyon şarkısı çıkardık. Bu şarkıyla sektöre ‘Benden bir tane daha yok’ diyorum, iddialıyım. Hep rap’çiler mi yapacak, biz de yapalım.”

"KENDİMİ YENİ TOPARLADIM"

Hande Yener, meme kanserini atlattıktan sonra ikinci hayatına başladığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Kendimi yeni toparladım. Psikolojik olarak düzelmek ve tekrar böyle enerjik olmak zaman aldı.

Yavaş yavaş ayak seslerim geliyor. Bundan sonrası çok daha uçmuş bir Hande... 20 şarkılık bir albüm geliyor. Hele biri var ki düşmanlarım yine"

Hande Yener, 50 yaş imajı hakkında şunları söyledi: “Müzikte 23. yılımın kutlaması...

Geçen gün de doğum günümdü. Beni gören ‘Ne 50’si canım’ diyor. İnandırmaya çalışıyorum. O yüzden bıraktım bu işin ucunu, 23 diyoruz. Z kuşağıyım.”

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime