Turktime

Hamileliği boyunca Kurtlar Vadisi izledi, bebeği Tombalacı Mehmet'in kopyası oldu

Hamileliği boyuncu Türk televizyon tarihine damga vuran başarılı dizi Kurtlar Vadisi'ni izleyen anne, bebeğini Tombalacı Mehmet karakterine benzetti. Bebeğin rolü oynayan Mehmet Çolak'a benzerliği ise görenleri şaşkına çevirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Hamileliği boyunca Kurtlar Vadisi izledi, bebeği Tombalacı Mehmet'in kopyası oldu
Haberler / Magazin
26 Ağustos 2024 Pazartesi 20:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Televizyon tarihinin en iddialı dizilerinin başında gelen Kurtlar Vadisi bir kez daha gündeme geldi. Dizinin hayranlarından olan bir anne, bebeğini dizideki Tombalacı Mehmet'e benzetti.

Hamilelik sürecinde Kurtlar Vadisi izleyen anne, bebeğinin fotoğraflarını paylaşarak "Ben nereden bilebilirdim hamileyken Kurtlar Vadisi izlerken çocuğumun Tombalacı'ya benzeyeceğini" ifadelerini kullandı. Bebeğin Tombalacı Mehmet rolünü oynayan oyuncu Mehmet Çolak'a olan benzerliği ise görenleri hayrete düşürdü. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral olurken "Bire bir aynısı" ve "Umarım onun gibi iyi bir sanatçı olur" yorumunu yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime