Turktime

Hadise'nin mutluluğu doruklarında!

Ünlü şarkıcı Hadise, son olarak eşi Mehmet Dinçerler ile çıktıkları Maldivler tatilinden bir kareyi #tbt olarak paylaştı. Mor bikinisi ile poz veren Hadise saçına taktığı mor çiçek ile de kendine hayran bıraktı.
ABONE OL
Abone Ol
Hadise'nin mutluluğu doruklarında!
Haberler / Magazin
17 Haziran 2022 Cuma 13:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü şarkıcı Hadise, son olarak eşi Mehmet Dinçerler ile çıktıkları Maldivler tatilinden bir kareyi #tbt olarak paylaştı.

Hadise, geçtiğimiz ocak ayında ayında Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi almıştı. İş insanına 'Evet' diyen şarkıcı, güzel haberi sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemiş; tektaşını gösteren popçu, gönderisine "Bölümümüz şimdi başlıyor" notunu düşmüştü. Dinçerler de sevgilisinin paylaşımına, 'Mrs. Dinçerler' yorumunu yapmıştı.

BORÇLARI NEDENİYLE YÜZÜĞÜN GERİ ALINACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

3 milyon TL değerindeki yüzükle ilgili ortaya atılan iddialardan biri ise; Mehmet Dinçerler'in borcu nedeniyle yüzüğün ünlü şarkıcıdan geri alınacağı idi.

İddialar karşısında sessizliğini koruyan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız Mehmet Dinçerler'le aile arasında düzenlenen törenle Çırağan Sarayı'nda evlenmişti.

Geçtiğimiz haftalarda New York'ta konser veren Hadise, burada hayranlarına güzel bir gece yaşatmıştı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime