Turktime

HDP'de B planı hazırlığı! '14 Mayıs' gündemli toplantı

HDP, MYK toplantısında, kapatma davası nedeniyle Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi çatısı altında seçime girme olasılığının değerlendirdi.
ABONE OL
Abone Ol
HDP'de B planı hazırlığı!  '14 Mayıs' gündemli toplantı
Haberler / Siyaset
16 Mart 2023 Perşembe 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Toplantının öncelikli gündeminin seçim olduğu belirtilirken deprem sonrası yaşanan siyasi gelişmeler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adaylığı ve seçime yönelik geliştirilecek politikaların toplantının gündem maddelerinden olduğu aktarılıyor. HDP’nin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik Eylül 2021’de ilkelerini açıkladığı belirtilirken 18 Mart’taki Kılıçdaroğlu ile görüşmelerinin bu kapsamda değerlendirileceği kaydediliyor. 

AYM’de kapatma davası sürerken seçimden bir gün önce bile karar verilme ihtimali olduğu, HDP’nin tüm ihtimalleri değerlendirerek bir yol haritası çizeceği aktarılıyor. Seçime girme yeterliliği sağlayan partinin, HDP ile birlikte alanlara çıkacağı, partinin böylece tanıtılacağı ifade ediliyor.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime