Turktime

Günün öne çıkan transfer haberleri

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un öne çıkan transfer haberlerinde neler var? Gündemde hangi isimler geçiyor? İşte transfer söylentileri...
ABONE OL
Abone Ol
Günün öne çıkan transfer haberleri
Haberler / Spor
10 Haziran 2024 Pazartesi 09:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen sezon adı Fenerbahçe ile anılan Guido Rodriguez, bordo mavililerde listeye girdi. Real Betis'le kontratı biten 30 yaşın daki Arjantinli orta saha oyuncusu için imza parası formülüyle şartla sonuna kadar zorlanacak. Ancak bonservisi elinde olduğu için Rodriguez'in pek çok talibi var. (FANATİK)

Transferde atağa kalkan Galatasaray, Atletico Madrid'den Niguez ve Napoli'den Cajuste'nin de peşine düştü. Ayrıca Rafa Silva pazarlığı da devam ediyor. (FOTOMAÇ)

2022-2023 sezonunda yarım dönem Beşiktaş forması giyen Wout Weghorst dönmeye hazır. Burnley ile 1 yıl kontratı kalan ve İngiliz ekibinden kesin olarak ayrılma kararı alan 31 yaşındaki santrfor, Beşiktaş Yönetimi'nden haber bekliyor. Van Bronckhorst'un raporuna göre dev forvet için harekete geçilecek. (FANATİK)

Seçim sürecini atlatan Fenerbahçe'de gündem yeniden transfer... Suudi basınına göre sarı lacivertliler, Anderson Talisca için teklifleri dinleyen Al Nassr'ın kapısını çalan en ciddi aday. İstikrarsızlığı nedeniyle kulübün yollarını ayırmak istediği belirtilen Talisca için takımının da bonservis bedelinde hatırı sayılır bir indirime gideceği bildirildi. (AKŞAM)

Van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda hareket eden Beşiktaş Yönetimi, gündemine sürpriz bir ismi aldı. Hollandalı teknik adam, Rangers'tan eski öğrencisi olan ve Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan İngiliz futbolcu Ryan Kent'i takımında görmeyi amaçlıyor. (FOTOMAÇ)

Borussia Dortmund'dan ayrılan Marco Reus, geleceğine henüz karar vermedi. Beşiktaş'ın aylardır transferi için uğraş verdiği Alman yıldızın, siyah beyazlılardan süre talep ettiği öğrenildi. (FANATİK)

Fenerbahçe'nin geçen sezonun ikinci yarısında Pendikspor'a kiraladığı Umut Nayir'e Süper Lig ve 1. Lig'den toplam 5 kulübün talip olduğu belirtiliyor. (TAKVİM)

Aslan'ın ön libero adayları arasına, Sofyan Amrabat'tan sonra yine Manchester United'dan bir isin eklendi. Scott McTominay için Cim Bom'un devreye girebileceği öne sürüldü. Sarı kırmızılılar iki futbolcudan birini renklerine bağlamak istiyor. (FANATİK)

Orta saha transferine yoğunlaşan Galatasaray, Al Nassr'ın Fildişili yıldızı Seko Fofana'ya kancayı taktı. Cimbom'un oyuncunun menajeriyle görüşüp şartları sorduğu gün yüzüne çıktı. (TAKVİM)

Beşiktaş, takımdan ayrılmak isteyen Arthur Masuaku'nun yerine eski oyuncusu Rıdvan Yılmaz'ı düşünüyor. Rangers'ta forma giyen 23 yaşındaki oyuncu, Avrupa'da kalmak istemesine rağmen şartların zorlanacağı öğrebildi. (TAKVİM)

Kaynak / NTV Spor

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime