Turktime

Gülşen'in kostümlerine olay yorum!

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Gülşen sahne tarzı ve iddialı kostümleriyle sıkça adından söz ettiriyor.
ABONE OL
Abone Ol
Gülşen'in kostümlerine olay yorum!
Haberler / Magazin
2 Ağustos 2024 Cuma 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dillere pelesenk olan şarkıları, iddialı kostümleri ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan Gülşen son çıkardığı şarkısı ve klibiyle de çok konuşulmuştu.

Son olarak Harbiye'de sevenleriyle buluşan Gülşen'i izlemeye gelenler arasında eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur Benan vardı. Gülşen'in eleştirilen sahne kostümleri Çolakoğlu'na soruldu.

KARISINI BÖYLE SAVUNDU
Çolakoğlu, eşinin sahne kıyafetleri hakkındaki eleştirilere son noktayı koyarak "Her zaman kendine yakışanı yapıyor ve giyiyor. Orası bir şov yeri" açıklamasında bulundu.

Ozan Çolakoğlu'nun bu açıklamaları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada bazı kullanıcılar 'çok doğru söylemiş', 'kıyafetleri eleştirmeyi bırakın artık' derken bazı kullanıcılar da 'senin eşin giyinmiyor' gibi eleştirel yorumlarda bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Asude Akay Yurtseven
 18 Eylül 2024 Çarşamba 16:15
Giyinmesini bilmiyor.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime