Turktime

Guidetti döneminde takıma çağrılmayan Gizem Örge'nin şampiyonluk açıklaması herkesi duygulandırdı

2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası Finali’nde Sırbistan’ı 3-2 mağlup eden Filenin Sultanları'nın 'Milli Savunma Bakanı' lakaplı liberosu Gizem Örge, maç sonunda yaptığı açıklamalarla herkesi duygulandırdı.
ABONE OL
Abone Ol
Guidetti döneminde takıma çağrılmayan Gizem Örge'nin şampiyonluk açıklaması herkesi duygulandırdı
Haberler / Spor
4 Eylül 2023 Pazartesi 10:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız, dün akşam oynana final maçında Sırbistan’ı 3-2 mağlup etti.

Filenin Sultanları, 2023 FIVB Milletler Ligi'nde elde ettiği şampiyonluğun ardından tarihinin ikinci altın madalyasını ve ilk Avrupa şampiyonluğunu kazandı.

Son ana kadar mücadele eden başarılı oyuncularımız Brüksel'de adeta tarih yazdı.

GİZEM ÖRGE'DEN DUYGULANDIRAN KONUŞMA

Her biri üstün performans gösteren voleybolcularımızdan biri olan libero Gizem Örge de maçın yıldız isimlerinden biri oldu.

Şampiyonluk kutlamaları sırasında duygularını aktaran Örge'nin babasına seslendiği duygusal anlar herkesin tüylerini diken diken etti.

Giovanni Guidetti döneminde Milli Takım'dan uzak kalan ve Daniele Santarelli'nin başantrenör olmasının ardından takıma geri dönen Gizem Örge hem ağladı hem ağlattı.

"BURADAYIM BABA"

Başarılı oyuncu şöyle konuştu:

"O kadar çok duygu var ki... Hangisinden başlayayım! Herkesle gurur duyuyorum. Yanımızda olan, destek veren herkese teşekkürler. Bana ‘savunma bakanı’ dendi. Benim yeniden doğuşum Fenerbahçe’de başladı. Aileme teşekkür ediyorum. Babama parantez açmak istiyorum. Bu takım benim olmadığım dönemde ne zaman başarılı olsa babam ağlayarak ‘Kızım sen de bir gün orada olacaksın’ derdi. Baba, buradayım baba! Eminim ki tüm Türkiye bizim gibi ağlıyordur. Yanımızla olan, bize inanan herkese çok teşekkür ediyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime