Turktime

Göztepe Alpaslan Öztürk’ün bonservisini belirledi

Süper Lig’de Göztepe formasıyla attığı 8 golle sezona damga vuran Alpaslan Öztürk’ün bonservis bedeli belli oldu. İzmir ekibi, Adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir ile ciddi şekilde anılan oyuncu için İzmir ekibi, bu kapsamda 1 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.
ABONE OL
Abone Ol
Göztepe Alpaslan Öztürk’ün bonservisini belirledi
Haberler / Spor
6 Ağustos 2020 Perşembe 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig’de Göztepe formasıyla attığı 8 golle sezona damga vuran Alpaslan Öztürk’ün bonservis bedeli belli oldu. Sarı- Kırmızılılar, yeni sezon transferleri için bütçe açmak isterken Alpaslan’dan elde edilecek transfer bedeli yönetimin elini rahatlatacak. Adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir ile ciddi şekilde anılan oyuncu için İzmir ekibi, bu kapsamda 1 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.
Uygun gibi değerlendirilen bu rakamda pandemi sürecinin getirdiği ekonomik durum ve kulüplere uygulanan mali kısıtlamanın etkili olduğu ifade edildi. Stoperdeki performansıyla Milli takıma da aday gösterilen Alpaslan’a yurtdışından da teklifler geldiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime