Turktime

Godzilla vs. Kong'a erken gösterim

Warner Bros, Godzilla vs. Kong filminin beklenenden iki ay önce izleyiciyle buluşacağını açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Godzilla vs. Kong'a erken gösterim
Haberler / Kültür
17 Ocak 2021 Pazar 14:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Salgın nedeniyle neredeyse tüm filmlerin vizyon tarihi ertelenirken, bu defa gösterim tarihinde sürpriz bir haber geldi. Warner Bros. Godzilla vs. Kong filminin beklenenden iki ay önce gösterileceğini duyurdu.

Efsanevi canavarlar, 21 Mayıs yerine 26 Mart'ta sinemalarda ve yayın hizmeti HBO Max'te karşı karşıya gelecek. Godzilla vs. Kong'un arkasındaki yapım şirketi Legendary Entertainment, kısa süre önce Warner Bros.'la halka açık bir tartışma yaşamış ve stüdyonun tüm 2021 filmlerini HBO Max'te yayınlama kararı üzerine yasal işlem başlatma tehdidinde bulunmuştu. Ancak şimdi Warner Bros. ve Legendary, filmin çift vizyon tarihi konusunda anlaştı. 

Film, normal şartlar altında Mart 2020'de yayınlanacaktı ancak korona virüs salgınının durmak bilmemesi sebebiyle Kasım 2020'ye, daha sonra Mayıs 2021'e ertelenmişti. Bu sefer bir erteleme değil öne çekme durumu oldu ve filmin gösteri tarihi Mart 2021'e geri çekildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime