Turktime

Göç Filmleri Festivali'nin izleyici sayısı açıklandı

14-21 Haziran arasında ilki gerçekleştirilen dünyanın en geniş katılımlı ve kapsamlı tematik film festivali Uluslararası Göç Filmleri Festivali, bir haftada yaklaşık 30 milyon izleyiciye ulaştı.
ABONE OL
Abone Ol
Göç Filmleri Festivali'nin izleyici sayısı açıklandı
Haberler / Kültür
24 Haziran 2020 Çarşamba 13:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Göç Filmleri Festivali'nin Sanat Yönetmeni Yasin Tütüncü "Festivalimizi takip edenler bir hafta boyunca 30 ülkeden 45 film seyretti. Film gösterimlerine ilgi büyüktü, biletler ilk günlerde tükendi. Dünyaca ünlü isimlerin katıldığı ustalık sınıfları, atölyeler, soru & cevap etkinlikleri, konserler ve sergilerle tüm dünyada yaklaşık 30 milyon seyirciye ulaşmayı başardık" dedi.

Yasin Tütüncü, ‘Göçün İzleri’ ve ‘Göç Duygusu’ sergilerinin online olarak iki hafta daha ücretsiz olarak 7/24 görülebileceğinin altını çizdi. Göçün İzleri sergisinde Suriye bölgesinde yer alan çeşitli dönemlere ait göçlerle oluşan tarihi yapıların günümüze ulaşan halleri, özel bir tarama yöntemiyle taranarak üç boyutlu ve renkli ve olarak modellendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime