Turktime

Gelecek Partisi'nden ayrılan isim, Yavaş'ın danışmanı oldu

Gelecek Partisi kurucusu ve AK Parti'nin 24'üncü dönem milletvekili Feramuz Üstün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın siyasi danışmanı oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Gelecek Partisi'nden ayrılan isim, Yavaş'ın danışmanı oldu
Haberler / Siyaset
21 Eylül 2024 Cumartesi 17:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eski AK Parti milletvekili ve Gelecek Partisi kurucularından olan Feramuz Üstün'ün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın siyasi danışmanı olduğu belirtildi.

YEREL SEÇİMDE DESTEKLEMİŞLERDİ

Son yerel seçim sürecinde Yavaş'ı destekleyen, Feramuz Üstün'e yakın kaynakların, Üstün'ün önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde Yavaş'ın aday olması için destek vereceği iddia edildi.

FERAMUZ ÜSTÜN KİMDİR?

Feramuz Üstün, siyasi kariyerine 1999 yılında Büyük Birlik Partisi’nde başladı. Ardından AK Parti’ye katılan Üstün, Ankara İl Başkan Yardımcılığı ve Altındağ ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliği gibi önemli görevlerde bulundu. 2011 yılında AK Parti'den Gümüşhane Milletvekili seçilen Üstün, Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti'den ayrılmasının ardından Gelecek Partisi’ne katıldı ve partinin kurucularından biri olarak Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

Mayıs ayında Gelecek Partisi’ndeki görevinden istifa eden Üstün, şimdi Mansur Yavaş’ın siyasi danışmanı olarak yeni görevine başladı.

PARTİSİNDEN 4 AY ÖNCE İSTİFA ETMİŞTİ

Üstün, partisinden istifa ettiğini açıklarken şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kuruluşundan beri içinde bulunduğum Gelecek Partisi’ndeki görevlerimden şahsi işlerimin yoğunluğundan dolayı sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun müsaadesi ve helalliğini alarak ayrılmış bulunuyorum. Gönlüm; başbakanlığı döneminde de temiz, şeffaf, dürüst siyaset mücadelesinde milletvekili olarak yanında olduğum sayın Genel Başkanımız ve yol arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edecektir.

Bundan sonraki süreçte de bulunduğumuz her yerde gençliğimizden beri olduğu gibi aynı ilkeler doğrultusunda milletimize hizmet etmeye devam edeceğim."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime