Turktime

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu bu sezon fırtına gibi!

Süper Lig'in 5. haftasında evinde Samsunspor'u 4-2 yenen Galatasaray'da 2 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulunan Kerem Aktürkoğlu, bu sezon şu ana kadar 12 gole direkt etki etti.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu bu sezon fırtına gibi!
Haberler / Spor
17 Eylül 2023 Pazar 13:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'de Milli aranın ardından sahasında Samsunspor'u ağırlayan Galatasaray, ligin yeni takımı karşısında kazanmayı başardı. Sarı-Kırmızılılar'ın bu galibiyetinde, son dönemin formda ismi Kerem Aktürkoğlu, başrolü oynadı. 90 dakikanın yıldızı olan Kerem, henüz 7. dakikada Dries Mertens'in pasında ceza sahası içerisinde bekletmeden vurdu ve takımını öne geçirdi. Yıldız futbolcu, 29. dakikada yine Mertens'in harika pasında bir kez daha hemen hemen aynı bölgeden yine bekletmeden süper bir vuruşla farkı 2'ye çıkardı.

BU SEZON 4 GOL, 5 ASİST

24 yaşındaki yıldız, bununla da kalmadı, ilk yarı bitmeden 42'de soldan korneri kullandı ve Abdülkerim Bardakcı'nın golünde pası veren isim oldu. Milli futbolcu böylece Süper Lig'de son 8 karşılaşmada 12 gole direkt katkı sağlamış oldu. Bu süreçte Kerem, 3 gol ve 9 asistle mücadele etti. 85'te yerini Halil Dervişoğlu'na bırakan tecrübeli oyuncu, bu sezon ligde 4 maçta 3 gol ve 3 asiste ulaşırken, toplamda 8 resmi karşılaşmada ise 4 kez ağları havalandırıp, 5 de asist yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime