Turktime

Galatasaray'ın forma reklamı ile ilgili suç duyurusu

Galatasaray'ın geçtiğimiz gün oynadığı maçtaki forma sırt reklamı "MeritKing" ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'na Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından suç duyurusunda bulunuldu.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'ın forma reklamı ile ilgili suç duyurusu
Haberler / Spor
17 Eylül 2024 Salı 15:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'ın forma sırt reklamı hakkında Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

"BAHİS SİTELERİYLE BAĞLANTISI SORUŞTURULSUN İSTEMİ"

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Galatasaray ile Adana Demirspor ve MeritKing adı altında bahis oynatılan web siteleri hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu!" dedi.

 

 

Sabuncuoğlu paylaşımının devamında, "Spor Toto'nun 'MeritKing' soruşturma talebinin ardından Adana Demirspor tarafıyla konuştum. Stattaki LED panoların, sezon başında bakanlık denetiminde ihale ile satıldığını ve LED panolara alınan reklamların kulüp tarafından alınmadığını, ihaleyi alan firmanın LED panolara reklam aldığını ve gelirinin de bu ihaleyi alan ajansa ait olduğunu, kulübün sezon içindeki LED reklamlarından bir geliri veya ilgisi bulunmadığını söylediler" ifadelerini kullandı.

 

 

YASA DIŞI İSİM KULLANIMINDAN İHTARNAME ÇEKİLDİ

Öte yandan Galatasaray'ın forma reklamı olan "MeritKing" hakkında Net Holding'e ait "Merit" markasını izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle holding tarafından da yasal işlemlerin başlatıldığı duyurulmşutu.

 

 

Net Holding CEO'su Murat Besim Tibuk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Holding hukuk büromuz tarafından söz konusu külübe konunun detaylı açıklamalarıyla dün ve bugün iki ayrı ihtarname çekilmiştir.

Yol yakınken dönün bu yanlıştan.
Koskoca köklü bir camiayı rezil etmeyin.
Bu akşam ki maçta aynı hatayı yapıp bile isteye suça ortak olup, yıllardır hukuksuzluklarla olan savaşımızda taraf olmayın. #Galatasaray"

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime