Turktime

Galatasaray, Leandro Paredes'i ikna etti! Sırada PSG var

G.Saray, Arjantinli yıldız Paredes ile 2.5 milyon eurodan 4 yıllık anlaşma yaptı. Aslan, 28'lik orta sahanın PSG'den bonservisini almasını bekliyor.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray, Leandro Paredes'i ikna etti! Sırada PSG var
Haberler / Spor
27 Haziran 2023 Salı 09:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aslan, orta saha transferinde mutlu sona çok yakın. Corriere dello Sport; Juventus'la kiralık sözleşmesi sona eren ve PSG'ye geri dönen 28 yaşındaki Arjantinli orta saha Leandro Paredes'in, Galatasaray ile anlaşmaya vardığını yazdı. Deneyimli futbolcu, 2.5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşmeye "Evet" dedi. Aslan ve Paredes anlaşmaya vardı fakat son söz Fransız devi Paris Saint Germain'de. Galatasaray, PSG'nin yola devam etmek istemediği Paredes için bonservis bedeli ödemek istemiyor.

Sarı-kırmızılılar, Arjantinli oyuncunun kulübüyle anlaşmasını bekliyor. Mauro Icardi transferinde iyi ilişkiler kurulan Fransız kulübünün de zorluk çıkarma ihtimali yok gibi. Paredes ve kulübü anlaşmaya varırsa, Galatasaray da bu transferi resmen açıklayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime