Turktime

G.Saray'da sular durulmuyor

Ryan Donk'un Galatasaray'da yeni sezonda kadroda olması planlanmasının akabinde Hollandalı oyuncunun maaş talebiyle sarı kırmızılı yönetimi ve teknik direktör Fatih Terim'i şaşkına çevirdi.
ABONE OL
Abone Ol
G.Saray'da sular durulmuyor
Haberler / Spor
5 Ağustos 2020 Çarşamba 10:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kontratı biten 34 yaşındaki oyuncuya yönetim 1 milyon euro önerdi. Bu yıl 1 milyon 900 bin euro alan Hollandalı futbolcu rakamı az buldu ve takımdan zam istedi. Oyuncunun önerilen 1 milyon euroluk teklifi kabul etmemesi sonrasında Terim ve ekibi şaşkına döndü. Taraflar arasındaki uzlaşma henüz sağlanamadı.

"KALSIN" DEMİŞTİ

Kontratı biten isimlerden Nagatomo, Mariano ve Selçuk İnan'la yollarını ayıran G.Saray'da Ryan Donk için Fatih Terim "Kalsın" raporu vermişti. Yönetim, 1.9 milyon euro garanti ücret alan Hollandalı futbolcunun 34 olan yaşını da dikkate alarak %50'ye yakın indirim beklendiğini iletti.

Teknik direktör Fatih Terim, takımın başına geçtiği dönemde Galatasaray'dan kopma noktasında olan oyuncuyu yeniden eski performansına kavuştururken joker olarak da kullanmaya devam etmek istiyordu.

ANKARAGÜCÜ MAÇINDAN SONRA TOPARLANAMADI

Yönetimden gelen bu istek karşısında deneyimli oyuncunun morali bozulurken ligdeki Ankaragücü maçında sakatlığını bahane edince kadrodan da çıkarılmıştı. O günden sonra toparlanamayan Donk, Süper Lig'de bu sezon 26 maça çıkıp 3 gol ve 1 asist kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime