Turktime

Fındık alım fiyatları açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 3 buçuk saat süren kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçti. Bir dizi kritik değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, merakla beklenen fındık alım fiyatlarını da açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Fındık alım fiyatları açıklandı
Haberler / Güncel
7 Ağustos 2023 Pazartesi 20:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 3,5 saat süren toplantını ardından kameralar karşısındaydı.

Erdoğan, merakla beklenen fındık alım fiyatlarını şu sözlerle duyurdu:

Yaz döneminde açıkladığımız çeşitli alım fiyatları üreticimiz tarafından memnuniyetle karşılandı. Fındığın ihracatımıza yıllık katkısı 2 milyar doları buluyor. Bu sene 125 tonluk bir rekolte bekliyoruz. Toprak Mahsulleri Ofisi'ni üreticileri korumak için yeniden görevlendirdik.Fındık alım fiyatı Giresun için 84 TL, Revant için 82,50 TL olarak belirlendi.Alımlarda kilogram başına 1 lira 65 kuruştan başlamak üzere prim verilecektir. Üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime