Turktime

Financial Times: Zorlu bir mücadele bekliyor

İngiltere merkezli Financial Times gazetesi, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili bir yazı yazdı.
ABONE OL
Abone Ol
Financial Times: Zorlu bir mücadele bekliyor
Haberler / Ekonomi
15 Mayıs 2023 Pazartesi 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Destekçilerine 14 Mayıs seçimini ilk turda kazanacağı yönünde umutlar dağıtan cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, istediği sonucu alamadı. Açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Milletimiz ikinci tur diyorsa başımızın üstüne." dedi.

"ZORLU BİR MÜCADELE"

İngiltere merkezli Financial Times gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sandıklardan birinci çıkmasının muhalefette iç değerlendirmeye yol açtığını yazdı.

Haberde, "Kılıçdaroğlu, sadece iki hafta sonra ikinci tur oylama nedeniyle 'zorlu bir mücadele' ile karşı karşıya." denildi.

"VİCDAN MUHSABESİNİ TETİKLEDİ"

Kılıçdaroğlu'nun "kendinden emin bir şekilde seçimi ilk turda kazanacağına" dair mesajlar verdiği anımsatıldı ve bazı tespitler yapıldı:

Ancak pazar günkü cumhurbaşkanı seçiminin çetelesi, Erdoğan'ın 20 yıllık iktidarını sona erdirmek yerine, muhalefet kampında vicdan muhasebesini tetikledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime