Turktime

Filenin Sultanları'nın kaptanı Eda Erdem'in adı, evinin olduğu sokağa verildi

Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un heykelinin dikileceğini açıkladığı A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem'in adı, Fethiye'de evinin olduğu sokağa verildi.
ABONE OL
Abone Ol
Filenin Sultanları'nın kaptanı Eda Erdem'in adı, evinin olduğu sokağa verildi
Haberler / Spor
2 Ekim 2023 Pazartesi 18:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaz sezonunda katıldıkları 3 turnuvada 3 kupa kaldıran A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı kaptanı Eda Erdem, her geçen gün efsaneleşmeye devam ediyor.

Fethiye Belediyesi'nin ekim ayı olağan toplantısında Filenin Sultanları'nın Kaptanı Eda Erdem Dündar'ın Fethiye’de bulunan evinin sokağına isminin verilmesi kararlaştırıldı. 

EVİNİN OLDUĞU SOKAĞA ADI VERİLDİ

Fethiye Belediyesi'nin aldığı kararla Filenin Sultanları’nın ve Fenerbahçe’nin kaptanı olan Eda Erdem’in adı Fethiye Göcek’teki evinin sokağına verildi. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa şampiyonluğuyla ülkeye büyük mutluluk yaşattığını söyledi. 

Karaca, “Biz de Fethiye Belediyesi olarak kaptanımızın yaşadığı sokağa, ismini verdik. Onlar tüm Türkiye'yi gururlandırdı. Kendileri için ne yapsak az” dedi. 

HEYKELİ DİKİLECEK

Başarıdan başarıya koşan voleybolcu Eda Erdem Dündar; 2005 yılından bu yana Milli Takım'da, 2008 yılından beri ise Fenerbahçe ile yüzlerce kez sahaya çıktı ve Türk voleybol tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde sarı lacivertli takımın ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykelinin Yoğurtçu Parkı'na dikileceğini söylemişti.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılan Fenerbahçe Kulübü Tüzük Tadil Kongresi'nde konuşan Başkan Ali Koç, "Kendisi de bilmiyordu ve kararı verdik, Eda Erdem'in de heykeli olacak. Kendisi de bunu fazlasıyla hak etmiştir. Aldığımız karar çerçevesinde; Alex, Lefter ve Can Bartu'yla birlikte Eda Erdem heykelimiz de olacak" ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime