Turktime

Filenin Sultanları'ndan ekonomi sınıfı tepkisi: THY'den açıklama

Tüm dünyada Ay-Yıldızlı bayrağımızı gururla temsil eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi için ABD'ye giderken THY'den ekonomi sınıfı uçuş ayarlanmasına milli voleybolculardan tepki geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Filenin Sultanları'ndan ekonomi sınıfı tepkisi: THY'den açıklama
Haberler / Spor
26 Mayıs 2024 Pazar 17:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milletler Ligi'nin 2. haftasındaki karşılaşmalar için ABD'ye hareket eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, 13 saatlik bir uçuş gerçekleştirecek.

Uzun süreli uçuş için ekonomi sınıfında yolculuk yapacaklarını duyuran oyunculardan Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, kaptan Eda Erdem ve Hande Baladın da tepki gösterdi.

"BAŞKA TAKIMLARA ÖZEL UÇAK, BİZE EKONOMİ"

Ebrar Karakurt, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam. Bize gelince ekonomi" ifadelerini kullanarak kinayeli biçimde Türk Hava Yolları'na(THY) teşekkür etti.

"EN AZINDAN KORİDOR AYIRMIŞSINIZ"

Zehra Güneş de dizlerinin ön koltuğa dayandığını göstererek, "Teşekkürler THY. En azından koridor ayırmışsınız" paylaşımını yaptı.

"FOTOĞRAFTAKİ TAKIM ARKADAŞLARIMIZI BULUNUZ"

Kaptan Eda Erdem ise, "13 saatlik ABD uçuşu başlasın. Fotoğraftaki takım arkadaşlarımızı bulunuz" ifadeleriyle THY'yi etiketledi.

"GEÇMİŞLER OLSUN"

Milli oyuncu Hande Baladın, dizlerini ön koltuğa dayadığı fotoğrafı paylaşarak "Geçmişler olsun" yazdı.

THY'DEN AÇIKLAMA

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, milli sporcuların tepkisi üzerine şunları söyledi:

"Gerek ulusal, gerek de global düzlemde sporun ve sporcunun en güçlü sektörel destekçilerinden biri olan markamızın, sponsoru olduğu tüm federasyonlarımız için yıllık uçuş kapasitemiz dikkate alınarak, sene başında belirli bir uçuş planlaması yapılmaktadır. Bu kapsamda gerçekleştirilen biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup, yetkililerince sağlanmaktadır"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime