Turktime

Ferzan Özpetek’ten sağlık çalışanları için çağrı

Usta yönetmen Ferzan Özpetek, 20 Şubat'ı corona virüsü salgınında fedakarca görev yapan sağlık görevlileri için, "Beyaz Önlüklüler Günü" ilan edilmesi için kampanya başlattı.
ABONE OL
Abone Ol
Ferzan Özpetek’ten sağlık çalışanları için çağrı
Haberler / Kültür
18 Nisan 2020 Cumartesi 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İtalya'da yaşamını sürdüren başarılı yönetmen Ferzan Özpetek, 20 Şubat gününün, “Beyaz Önlüklüler Günü” ilan edilmesi için çağrıda bulundu. Euronews’un haberine göre Özpetek, İtalyan basınına yaptığı açıklamada bu fikrin, Roma’dan kalkıp, ülkenin corona virüsünden en çok etkilenen kuzey bölgelerine destek vermeye giden doktor arkadaşlarıyla konuşması sırasında doğduğunu söyledi.

Özpetek, “Beyaz Önlüklüler Günü” fikrini, “İsterim ki 10 yıl sonra belki bir çocuk ‘Beyaz Önlüklüler Günü’nün anlamını sorsun ve ona bu ülkede başkaları için fedakarlıkta bulunan kadın ve erkeklerin hikayelerini anlatalım. Hem bu uğurda hayatını kaybedenleri analım hem de hastanelerde çalışan herkese bir bayram hediye ederek onlara teşekkür ederim” şeklinde anlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime