Turktime

Ferzan Özpetek son kitabını anlatacak

Yönetmen kimliğinin dışında yazar olarak da dikkat çeken Ferzan Özpetek, Boyner ve Can Yayınları iş birliğiyle gerçekleştirilen online okur – yazar buluşmalarının konuğu olacak.
ABONE OL
Abone Ol
Ferzan Özpetek son kitabını anlatacak
Haberler / Kültür
11 Şubat 2021 Perşembe 09:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Boyner ve Can Yayınları iş birliğiyle gerçekleştirilen online okur – yazar buluşmaları bu hafta sürpriz bir ismi ağırlıyor. İtalyan ve Türk sinemasının dünyaca tanınan yönetmenlerinden ve aynı zamanda yazdığı romanlarla da çok satanlar listesinden inmeyen Ferzan Özpetek, bu haftaki online söyleşinin konuğu olacak. Belçim Bilgin moderatörlüğünde gerçekleşecek söyleşi 13 Şubat Cumartesi saat 18.00’de Boyner Instagram hesabından canlı yayınlanacak.

İtalya’da da en çok satanlar listelerinde zirveden inmeyen ve dört haftada 100 bin basılan Bir Nefes Gibi kitabıyla Ferzan Öztepek, okurlarını Roma ile İstanbul, şimdi ile geçmiş arasında, iç içe geçen yaşamların ve yazgıların hükmettiği gizemli bir yolculuğa çıkarıyor.

Et ve tırnak gibiyken yıllar önce meydana gelen bir olayla yollarını ayıran iki kız kardeşin karanlık sırları etrafında örülen Bir Nefes Gibi, tutkularına esir düşenleri, kadere meydan okuyanları, sevgiyi, ihaneti ve her şeye rağmen yılların tüketemediği umudu anlatıyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime