Turktime

Fenerbahçe'ye 20 milyon Euro'luk ön libero

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir ismin girdiği iddia edildi. Fenerbahçe'nin, transferine 20 milyon Euro ödenen ön libero için görüşmelere başladığı öne sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'ye 20 milyon Euro'luk ön libero
Haberler / Spor
22 Ağustos 2023 Salı 11:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transfer çalışmalarını sürdüren ve 2023-2024 sezonuna çok iyi başlangıç yaparak liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe, orta sahasını güçlendirmek istiyor. Bu doğrultuda Sarı-Lacivertlilerin listesine bir isim daha girdi.

FENERBAHÇE İÇİN SOUMARE İDDİASI

Ön libero mevkisine transfer yapmayı planlayan Fenerbahçe'nin adı bir süredir Thomas Partey ile anılıyordu. Öte yandan Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe, Boubakary Soumare için harekete geçti.

LEICESTER ZARAR ETMEK İSTEMİYOR

Leicester City'nin 20 milyon Euro'ya transfer ettiği Boubakary Soumare için Fenerbahçe'den aynı rakamı istediği öne sürüldü. Bunun üzerine Sarı-Lacivertlilerin kiralama formülünü devreye soktuğu haber detayında yer aldı.

Fenerbahçe'nin kiralık teklifini Leicester City'ye sunduğu aktarılırken, Boubakary Soumare'nin İngiliz ekibinden ayrılmak istediği kaydedildi.

SOUMARE'NİN GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Boubakary Soumare geride bıraktığımız sezonda Leicester City ile tüm kulvarlarda 29 maça çıkmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime