Turktime

Fenerbahçe satış rekoru kırdı! Dünya kulüpleri ile yarışıyor...

Süper Lig'e bu sezon müthiş bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de taraftarlar takıma desteğini gösterdi. Sarı-Lacivertliler forma satışlarında rekor kırarak kasasını doldurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe satış rekoru kırdı! Dünya kulüpleri ile yarışıyor...
Haberler / Spor
18 Ekim 2023 Çarşamba 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe, Süper Lig'e iyi bir başlangıç yaparken taraftarlar, takıma yönelik desteğini her konuda gösteriyorlar.

İsmail Kartal'ın ekibi, şu ana kadar hem oyun hem de skor olarak taraftarlarını memnun ederken henüz Ekim ayında yeni bir rekor kırdı ve kasasını doldurmayı başardı.

"GURUR DUYUYORUZ"

Dzeko, Fred, Tadic, Szymanski gibi yıldızlar transfer edildi. Fenerbahçe, sezona oynadığı 16 resmi maçın tamamını kazanarak başladı. Bu müthiş performansla birlikte her maç Kadıköy'de tribünler doldu. Futbol takımının müthiş formu, en büyük etkisini ise forma satışlarında gösterdi. Sarı-Lacivertliler, 250 bin satış barajına daha önce en erken ocak ayında ulaşabilmişti. Dün kulüpten yapılan açıklamada, rekorun 3 ay geliştirilerek, bu sezon henüz ekim ayında 250 bin sayısına ulaştığı duyurularak, "Sizlerin desteğiyle kırılan bu rekor için hepinize binlerce teşekkür ediyoruz. Tutkunuzun eseri olan bu haberi paylaşmaktan gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime